Sindikalna ponuda
Ukupan br. članova: 29.443 Aktivan br. članova: 15.974

Nezavisni Sindikat Policije

Dobrodošli na sajt Nezavisnog sindikata policije!

Dopisi ministra Stefanovića

Obaveštavamo Vas da je u Ministarstvu unutrašnjih poslova obrazovana Radna trupa za saradnju sa sindikalnim organizacijama, na čijem čelu je državni sekretar Milosav Miličković.
Redovni mesečni sastanci sa sindikalnim organizacijama ubuduće će se održavati svakog 10. u mesecu.nebojsa-stefanovic_1

Na sastanak će biti pozivani sindikati koji do 5. u mesecu dostave predloge tema za razgovor, kao i sastav svojih delegacija.Sastanci će se održavati sa svakim sindikatom posebno.O mestu i vremenu održavanja redovnih mesečnih sastanaka bićete blagovremeno obaveštavani.Takođe, u cilju ažuriranja podataka o sindikatima koji deluju u Ministarstvu unutrašnjih poslova potrebno je da dostavite Rešenje o upisu sindikata u Registar, kao i kontakt podatke (broj telefona, e-mail i adresu) ovlašćenog lica za zastupanje i predstavljanje sindikata.

MINISTAR UNUTRAŠLjIH POSLOVAdr Nebojša Stefanović

--------------------------------

Obaveštavamo Vas da je odlukom Vlade oformljena Kancelarija za sanaciju štete koja će centralizovana pružati pomoć svim građanima Republike Srbije.

S tim u vezi, obustava jednodnevne zarade prema spiskovima koji su vam dostavljeni neće se vršiti 10.06.2014. godine, nego eventualno 25.06.2014. godine, odnosno kada se sa Kancelarijom razmotre modaliteti pružanja pomoći policijskim službenicima kojimaje oštećena imovina u poplavama.

MINISTAR UNUTRAŠLjIH POSLOVAdr Nebojša Stefanović

PDF-dokument

1904