Sindikalna ponuda
Ukupan br. članova: 29.443 Aktivan br. članova: 15.974

Nezavisni Sindikat Policije

Dobrodošli na sajt Nezavisnog sindikata policije!

Dopis Birou za informacije od javnog značaja

Povodom poslednjih javnih nastupa predsednika Vlade Republike Srbije, gospodina Aleksandra Vučića konkretno od 15.05.2014. godine u kojima isti navodi da 760 sindikalnih aktivista unutar Ministarstva unutrašnjih poslova R. Srbije ima plaćeno odsustvo i da faktički isti ne obavljaju nikakvu delatnost, zahtevamo i molimo Biro za informacije od javnog značaja da dostavi Nezavisnom sindikatu policije sledeće informacije:nsp_logo_b

1. Spisak svih policijskih službenika njih 760 sa podacima da li koriste i u kom obimu pravo na plaćeno odsustvo radi obavljanja sindikalnih aktivnosti.2. Podatke o sindikalnim aktivistima Nezavisnog sindikata policije koji sagore navedenog s.piska kor.iste pravo na plaćeno odsustvo kao i iznos naknade zarade KOJU ostvaruju.Z. Podatke o sindikalnim aktivistima ostalih Sindikata na nivou MUP-aKOJI sa gore navedenog .spiska ko. riste pravo na plaćeno odsustvo kao i iznos naknade zarade KOJU ostvaruju.

Prednje navedeno je neophodno kako bi Nezavisni sindikat policije zaštitio radno pravni status svoj ih sindikalnih aktivista i istovremeno se došlo do utvrđivanja tačnog činjeničnog stanja u pogledu navoda predsednika Vlade Republike Srbije.

predsedavajući PredsedništvaVelimir Lukić

PDF-dokument

1890