Sindikalna ponuda
Ukupan br. članova: 29.443 Aktivan br. članova: 15.974

Nezavisni Sindikat Policije

Dobrodošli na sajt Nezavisnog sindikata policije!

Informer o nastavku dobrog rada NSP

Nezavisni sindikat policije nastavlja sa dobrim radom! Organizovali trodnevni seminar, ugostili ugledne goste iz regiona - prisutni bili i predstavnici MUP

Nezavisni sindikat policije, kao jedini reprezentativni sindikat u okviru MUP, organizovao je trodnevne susrete i ugostio sindikate službi bezbednosti iz celog regiona.

Na seminaru koji je trajao tri dana bili su prisutni predstavnici policija iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Makedonije, Crne Gore i Vojnog sindikata Srbije - "Gvozdeni puk".

Takođe, bili su prisutni i članovi Unije policijskih sindikata CESP.

- Pored razmene iskustava po pitanju naše struke, na temu krivično pravne i psihološke zaštite policijskih službenika nakon upotrebe sredstava prinude, održan je trodnevni seminar koji su sprovela dva najeminentnija stručnjaka sa ovih prostora iz oblasti bezbednosti, dr. Dragan Arlov i dr. Saša Mijaljković u zajednici sa predstavnicima Ministarstva unutrašnjih poslova koji su bili prisutni sve vreme - kaže Aleksandar Gospić, predsedavajući predsedništva NSP, a zatim i dodao:

- Ovom prilikom želimo da se zahvalimo svim učesnicima za okruglim stolom, sa željom da se saradnja na međunarodnom nivou nastavi i u budućnosti - kaže Gospić.

Inače, Nezavisni sindikat policije postoji preko 30 godina i broji preko 16.000 članova što ga trenutno čini najvećim i jedinim reprezentativnim sindikatom u okviru Ministarstva unutrašnjih poslova.

Izvor : informer.rs

846