Sindikalna ponuda
Ukupan br. članova: 29.443 Aktivan br. članova: 15.974

Nezavisni Sindikat Policije

Dobrodošli na sajt jedinog reprezentativnog sindikata u MUP-u!

KC Bor SG PU Bor – Nove donacije

U cilju stvaranja što povoljnijih uslova rada svih zaposlenih i opremanja radnog prostora, predstavnici NSP SG PU BOR donirali su oko 40 kvadrataLAMINATA i kancelarijski orman, pri čemu su se članovi SG PU BOR organizovali i postavili laminat u kancelarijama PI Bor i SPI Bor.

Donacija obezbeđena uz pomoć počasnih članova i prijatelja sindikata „ VLADEJIĆ - Negotin „ ,stovarište „ NASKOVIĆBor „ i „ĐURIĆ M – Bor“ kao i iz soptstvenih srestava sindikata.

NEZAVISNI SINDIKAT POLICIJE SG PU BOR kao i svi zaposleni u PU Bor izrazili su veliku zahvalnost predstavnicima pomenutih firmi  povodom uručenja donacija, prepoznajući velika i konstantna nastajanja rukovodstva SG PU BOR na unapređenju uslova rada svih zaposlenih.

Nezavisni sindikat policije SG PU BOR nastaviće i dalje da pomaže i unapređuje rad zaposlenih u Policijskoj upravi BOR na svim poljima i da u svakoj prilici izlaze u susret zahtevima i potrebama zaposlenih u Policijskoj upravi Bor  shodno svojim mogućnostima.

Prepoznajući konstantan rad NSP SG PU BOR postaje brojniji za nove članove i sa sigurnošću ostaje jedini SINDIKAT u PU BOR pri čemu je više od 80% zaposlenih učlanjeno u NEZAVISNOM SINDIKATU POLICIJE.

 

Rukovodstvo NSP SG PU BOR nakon uručenih  donacija, kolegama poželeli su puno zdravlja i sreće u daljem radu.

Predsednik  SG PU BOR

Avramović Mišo

375