• 2 јуна, 2022
  • 4225

„Пи**е пандурске! Не знате ви ко је мој тата“: Бахате и агресивне матуранткиње тукле и вукле полицајце

„Пи**е пандурске! Не знате ви ко је мој тата“: Бахате и агресивне матуранткиње тукле и вукле полицајце

Три матураткиње приведене су 27. маја у полицијску станицу на Звездари, након срамотног инцидента које су направиле на прослави испраћаја матураната Шесте београдске гимназије.

Све је почело када је из школе стигао позив полицији да се у дворишту налазе два сумњива младића која нису њихови ученици, пише Телеграф.

Полиција их је удаљила, а код једног је том приликом уочила и црвену бакљу за појасом.

Међутим, док су младићи одлазили, уследило је запрепашћујуће понашање девојака. Две матуранткиње кренуле су да се свађају, гурају, а потом и даве. Полицијске службенице су их, како преноси портал, прво упозориле да се смире, а када је једна пришла да их раздвоји, задобила је ударац песницом близу ока. Тада је на лице места дошла и Интервентна јединица полиције.

Матуранткиња која је ударила песницом службеницу смештена је у полицијско возило, што ју је додатно разјарило па је, према сазнањима Телеграфа, псовала и викала: „Пи**е пандурске, ј***аћу вам маму, видећете ви кога сте привели, не знате ви ко је мој отац“.

Драми ту није био крај, њене две другарице пришле су колима и кренуо је нови напад. Свака је отворила по једна врата и вукла полицијског службеника за ревере.

Једна је викала: „Ј**аћу у вам маму, пустите ми другарицу“.

Друга се надовезала истим речником и претњама: „Џукеле једне, да ли знате ко је мој отац, сад ће доћи Ћ, ***аће вам свима матер, видећете сви ко је он“.

Припадници Интервентне јединице одвојили су их од полицијских кола и све три су приведене у станицу.

Радисав Милић, директор Шесте београдске гимназије, одговорио је за Телеграф да се инцидент догодио у парку испред Звездара театра, а да је прослава матураната протекла без инцидената.

– У школском дворишту Шесте београдске гимназије након завршетка часова била је кратка прослава матураната током које није било инцидената, а о томе су бринуле разредне старешине и десетак дежурних наставника, као и припадници полиције. О инциденту у парку испред Звездара театра, о којем имате одређена сазнања немамо прецизне информације, јер смо сви били у дворишту школе и имамо само посредна сазнања да је дошло до инцидента и интервенције полиције. Очекујемо извештај од полиције и тада ћемо више моћи да Вам саопштимо – каже Милић.

Оно што се ипак поуздано зна је да је овакво понашање матураната, који су већ одрасле и зреле особе, срамотно где год да се деси – у школи или на улици, а нарочито пред школом и после прославе матуре.

Извор: Blic.rs

Сличне вести

КОД БОСАНЦА КАИШ ПУН ХЕРОИНА! Саобраћајци га зауставили због брзине, он био на јаким дрогама ОДАЛА ГА ВЕЛИКА НЕРВОЗА

КОД БОСАНЦА КАИШ ПУН ХЕРОИНА! Саобраћајци га зауставили…

Саобраћајни полицајци из саобраћајне полицијске станице „Запад“ ухапсили су јуче на Новом…
Титула најпосвећенијег полицијског службеника

Титула најпосвећенијег полицијског службеника

Министар МУП-а Републике Србије господин Братислав Гашић данас је доселио титулу најпосвећенијег…