• 16 новембра, 2021
  • 735

КЦ Прокупље – Нађена решења за уочене неправилности

КЦ Прокупље – Нађена решења за уочене неправилности

У вези састанка са Начелником ПУ у Прокупљу одржаног дана 03.11.2021. године, које је руководство НСП  иницирало, у име чланова КЦ Прокупља и у своје лично име имам обавезу да се захвалим председавајућем Председништва Веселину Николићу и члану председништва Саши Димитријевићу као и руководству МУП који су у кратком периоду решили део проблема на који смо указали.

Наиме већ следећег дана одржан је састанак надлежних у ПУ Прокупље поступајући по нашој сугестији, уочили су  проблем око обрачуна Накнаде за долазак и одлазак са рада и том  приликом констатовали да су погрешно обрачунавали исте, дата  је инструкција да се то исправи и уважена је иницијатива председавајућег Председништва Веселина Николића да се сачини Споразум о накнади штете како би се избегли непотребни  судски трошкови.

Што се тиче  подношења и вођења великог броја дисциплинских поступака  имамо обећање да ће се сваки случај посебно сагледати а ми као као најбројнији и највећи синдикат у МУП-у, а такође и у ПУ Прокупље јер су нам чланови дали подршку и окупљамо преко 60 процената запослених у ПУ Прокупље, као и до сада пружићемо подршку и помоћ својим члановима.

КЦ Прокупље Дејан Радовић

Сличне вести

Сретење-Дан државности Републике Србије

Сретење-Дан државности Републике Србије

Независни синдикат полиције својим члановима и свим запосленима у министарству жели срећан…
Упис у школу

Упис у школу

КОНКУРС ЗА УПИС 224 УЧЕНИКА У ПРВИ РАЗРЕД СРЕДЊЕ ШКОЛЕ УНУТРАШЊИХ ПОСЛОВА…