• 8 маја, 2021
  • 101

КЦ Нови Пазар – Састанак са начелником ПУ Нови Пазар

КЦ Нови Пазар – Састанак са начелником ПУ Нови Пазар

Дана 07.05.2021.године одржан је радни састанак са начелником Полицијске управе Нови Пазар мајором полиције Нермином Љајићем.

. Испред Независног Синдиката Полиције на састанку је присуствовао председник КЦ Нови Пазар и члан извршног одбора Балтић Неџад као и председници синдикалних група на нивоу кординационог центра. Проблеми које је руководство КЦ Нови Пазар примило од колега из организационих јединица на нивоу ПУ Нови Пазар пренето је начелнику који је том приликом истакао да ће се предузети све мере како би наведени проблеми били решени .

Руководство Независног Синдиката Полиције КЦ Нови Пазар се захвалио начелнику ПУ Нови Пазар на до сад исказаној жељи, вољи и спремности да се сви до сад предочени проблеми, нелогичности и предлози разматрају и решавају крајње одговорним и конструктивним дијалогом на обострано задовољство.

Независни синдикат полиције Кординациони центар у Новом Пазару наставиће да помаже и унапредјује рад запослених у ПУ Нови Пазар на свим пољима, и да у свакој прилици излази у сусрет захтевима и потребама својих чланова у ПУ Нови Пазар у складу са својим могућностима.

Руководство КЦ Нови Пазар

Сличне вести

Нова уредба

Нова уредба

У „Службеном гласнику РС“ број 88/22 од дана 05.08.2022.године објављена је Уредба…
Исплата дневница, исплата накнаде за долазак и одлазак са рада (путни трошкови)

Исплата дневница, исплата накнаде за долазак и одлазак…

Независни синдикат полиције је од надлежних у МУП-у добио информацију да ће…
СТАТУТ НЕЗАВИСНОГ СИНДИКАТА ПОЛИЦИЈЕ

СТАТУТ НЕЗАВИСНОГ СИНДИКАТА ПОЛИЦИЈЕ

I ОПШТЕ ОДРЕДБЕ Члан 1. Статутом Независног синдиката полиције (у даљем тексту…