• 25 новембра, 2022
  • 904

ОДРЖАН МЕМОРИЈАЛНИ ТУРНИР „ЧИЗМАДИЈА ЈАНОШ 2022“ У СЕНТИ

ОДРЖАН МЕМОРИЈАЛНИ ТУРНИР „ЧИЗМАДИЈА ЈАНОШ 2022“ У СЕНТИ
Дана 20.11.2022.године у организацији Независног синдиката полиције, Координационог центра Кикинда, СГ Сента, одржан је меморијални турнир у малом фудбалу у знак годишњице и сећања на погинулог колегу Чизмадија Јаноша на просторима КиМ. 
 
Поред екипа учесника из састава полицијске управе Кикинда, учествовале су и екипе ПС Сента, ПС и локална самоуправа Ада, локална самоуправа Кикинда и школског центра МУП-а РС из Сремске Каменице. 
 
Уз присуство око 60 гостију са стране, поред представника руководства испред координационог центра Кикинда, Наташе Мићин и Мијуц Миодрага, као и начелника ОП Кикинда Радована Кецмана, својим присуством овај догађај увеличали су начелник полицијске управе Павле Рајков и председавајући Председништва НСП-а Дејан Стоиљковић. 
 
Независни синдикат полиције овом приликом честита учесницима турнира на оствареним резултатима такмичења и поздравља дугогодишњу традицију СГ Сента, руководству СГ, Јовици Крстину и Жељку Ђуровићу што на овај начин сваке године у знак сећања одају почаст погинулом колеги Чизмадија Јаношу који је на просторима КИМ-а херојски положио свој живот  бранећи отаџбину!!!

Сличне вести

ПРЕДСЕДАВАЈУЋИ ПРЕДСЕДНИШТВА НА СВЕЧАНОЈ АКАДЕМИЈИ У СОПОТУ

ПРЕДСЕДАВАЈУЋИ ПРЕДСЕДНИШТВА НА СВЕЧАНОЈ АКАДЕМИЈИ У СОПОТУ

Дана 24.02.2024. године на позив министра унутрашњих послова Братислава Гашића, испред Независног…
Сретење-Дан државности Републике Србије

Сретење-Дан државности Републике Србије

Независни синдикат полиције својим члановима и свим запосленима у министарству жели срећан…