Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.187

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт јединог репрезентативног синдиката у МУП-у!

Изјава министра Небојше Стефановића, поводом прославе 24 године постојања Независног синдиката полиције

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је, поводом прославе 24 године постојања Независног синдиката полиције (НСП), да у потпуности разуме проблеме људи који раде у полицији и да ће наставити да се бори за њихов бољи положај. Министар Стефановић наговестио је и да је премијер Александар Вучић најавио да ће до краја године, имати добре вести за све припаднике полиције, у погледу повећања њихових зарада. Stefanovic - Када тражимо више и боље за полицајце, не радимо то зато што смо бахати, већ зато што мислимо да полиција то заслужује. Са представницима НСП потписан је Посебан колективни уговор, као и његов Анекс и морам да напоменем, и када смо се слагали током преговора, али и када се нисмо слагали, били смо сагласни у томе да одемо корак даље ка заједничком циљу - изјавио је министар Стефановић на обележавању дана НСП. novlogo11 Према речима министра, у овом тренутку, најважније је да полицајци добију бољу опрему и нова возила.

- Важно нам је да људи који обављају задатке у Копненој зони безбедности буду најбоље заштићени, да добију нове панцире и шлемове. Док сам министар, борићу се да живите боље. Стало ми је до тога да имамо добру и добро опремљену полицију - поручио је министар Стефановић .

Он је додао и да ће МУП истрајати у напорима да се открије убица припадника Жандармерије Стевана Синђелића, који је прошле године настрадао на задатку.

 - Суштинска разлика између полицајаца и свих других грађана је у томе што припадници МУП-а често жртвују свој живот за посао који ради - рекао је министар Небојша Стефановић.

НЕЗАВИСНИ СИНДИКАТ ПОЛИЦИЈЕ Председавајући председништва Велимир Лукић

1649