Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.187

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт јединог репрезентативног синдиката у МУП-у!

Допис Министру унутрашњих послова др Небојши Стефановић 13.11.2015.године

МИНИСТАРСТВО УНУТРАШЊИХ ПОСЛОВА МИНИСТРУ УНУТРАШЊИХ ПОСЛОВА Господину др Небојши Стефановић

Поштовани  господине Министре,

На заједничком састанку Председништва и Извршног одбора Независног синдиката полиције одржаног дана 12.11.2015.године донета је једногласна Одлука да Вам се обратимо, да искористите Ваш ауторите и положај да од Владе Р. Србије затражите исплату једнократне новчане помоћи за све запослене у Министарству у износу од 15.000,00 динара. novlogo11 С обзиром да смо као запослени у Министарству унутрашњих послова у последње две године поднели највећи терет социјалних реформи Владе Р. Србије, да су нам примања највише умањена у односу на све државне службенике, да се касни са исплатом свих потраживања рачунајући и трошкове доласка и одласка са рада, да су дневнице за извршење службеног задатка ван места рада смањене на 150,00 динара, да се дошло до егзистенцијалног минимума, и узимајући у обзир све ове чињенице сматрамо да је наш захтев оправдан.

И поред свих мера Владе Р. Србије а које су највише погодиле запослене у МУП, сви запослени савесно и професионално извршавају постављене захтеве и задатке, да сте и Ви лично као и Премијер Владе Р. Србије господин Александар Вучић у више наврата истицали резултате који постижу полицијски службеници у обављању својих послова, те сматрамо да је потребно исте на неки начин наградити, дати им подстицај да наставе са таквим радом и да самим тим нису заборављени од стране државе.

Желимо још да напоменемо, да полицијски службеници због природе и обима послова које обављају немају законске могућности да се баве додатним пословима којима би побољшали свој материјални положај.

С поштовањем, НЕЗАВИСНИ СИНДИКАТ ПОЛИЦИЈЕ Председавајући Председништва Велимир Лукић

1659