02.12.2020

УЗНЕМИРУЈУЋЕ: Погледајте како су криминалци унаказили полицајца из Сремске Митровице

15. децембра 2017.

Рањени Владимир Недељковић, којег је група познатих криминалаца из Лаћарка исекла по лицу, телу и рукама, у угоститељском локалу “ Палата“, опоравља се у Сремској Митровици.

СРЕМСКА МИТРОВИЦА- Рањени полицајац Владимир Недељковић из Сремске Митровице, којег је група познатих криминалаца из Лаћарка исекла по лицу, телу и рукама, у угоститељском локалу “ Палата“, опоравља се у Општој болници у Сремској Митровици. 

У тучи која је избила у ноћи недеље на понедељак, на полицајца који те вечери није био на дужности , криминална група испалила је и неколико пројектила, од којих су од рикошета повређени он и две девојке које су се у том тренутку налазиле у локалу. 

ПРОЧИТАЈТЕ И: ПРЕБИЈАЊЕ У СРЕМСКОЈ МИТРОВИЦИ: Петорица у бекству

Затворском чувару Мирославу Мањошу које је те вечери био у друштву са Владимиром, поред нанетих тешких телесних повреда, осакаћено је и уво. Како је речено “ Новостима“ у болници, њих двојица нису животно угрожени.

За овај крвави пир, главни осумњичени је један од браће из Лаћарка, који је више пута осуђиван и познат полицији по разним кривичним делима.

Извор: Новости

Корисни линкови