28.11.2020

Усвојен предлог НСП-а – Почела подела 3.200 панталона за граничну полицију!

9. септембра 2016.

Колеге из Граничне полиције дужи период муку муче са униформом која је дотрајала и која је одавно зрела за замену. Председник Одбора за граничну полицију НСП Игор Николић, који је и сам припадник те управе, препознавши проблем предложио је почетком године на једном од састанака тог одбора са генералом Управе граничне полиције Миленком Божовићем да се почне са решавањем овог питања. Проблем је био у недостатку средстава која би била обезбеђена да се замене комплетне униформе па је договорено да се за почетак замене панталоне чије је стање оцењено као најлошије јер се за разлику од јакни чешће перу а и другачијег су материјала па је све то довело до бржег пропадања. Генерал Божовић се сложио са предлогом и најавио за почетак замену овог дела униформе током септембра.
slider-nikolic
(29.јун 2016.) Састанак Одбора за сарадњу са гранично полицијом НСП и представника Управе граничне полиције

Николић нам је рекао да не зна прецизно када се очекује испорука осталих делова униформе и да се нада да ће се то десити у скорије време.

Задовољни смо сарадњом са генералом Божовићем иако има још доста проблема да решавамо. Ускоро очекујемо донације из Чешке и Јапана 3 нова возила Dacia Duster и једног комбија. Возила ће бити усмерена према граници са Бугарској јер су због великог броја миграната тамо тренутно најнеопходнија.  

Петар Радојичић

Тренутно има 2 коментара

  1. Istina каже:

    Kakvi pre predlozi, saradnja itd..mozete samo da pisete gluposti, kad MUP resi tada ce da da kao i sve ostalo a ne na vase predloge i sl.Oni Vas vozaju kao i ostala 30 sindikata u MUP-u a vi vozate i lazete pre svega vas pa i ostale opet vas koji jos veruju ovakvim glupostima.

  2. петар каже:

    може бити а не мора да значи. где пише да би они то урадили без нас? по тој логици би мењали и законе и све друго чим би дошли у прилику а није тако. постоје ствари које су могли да мењају али су интервенисали тек након наше иницијативе (притиска). у преводу, по теби треба веровати у добру вољу и самоиницијативу послодавца а тиме и бесмисленост синдиката и синдикализма, па бих пре закључио да ти пишеш глупости. поздрав

Нема коментара.

Корисни линкови