• 10 априла, 2023
  • 397

Учешће чланова Независног синдиката полиције- СГ Жандармерија Липовица у хуманитарној акцији

Учешће чланова Независног синдиката полиције- СГ Жандармерија Липовица у хуманитарној акцији

Дана 08.04. 2023. године чланови НСП СГ Жандармеија Липовица КЦ МУП-а Београд узели су уцесца у хуманитарној акцији скупљање материјалних средстава за лечење Марије Гамбошевић (2008).

На позив Борског спортисте Миленка Јанићијевића и Небојше Захитовића из удружења „борци из Бора“ чланови нсп сг Жандармерије липовица Слободан Арсић, Драган Крсмановић и Милош Недељковиц су отисли у Бор, и испред кафића Панта реи у 12,00 часова кренули са такмичарима у реализацију спортске активности.

На крају манифестације, почашћени су кафом и соком,разменили искуства и добили честитке за досадашњи велики број укључивање у манифестације сличнога типа.
изјавили смо да увек стојимо уз своју дрзаву,породицу и народ и када нам год пословне могућности то допуштају,узимамо ућешће у манифестацијама таквога типа, не бирајуци средства да помогнемо људима колико год можемо у нашим могућностима.

Током пријатељског и срдачнога дочека,реализовали смо чврсту сарадњу и развијали позитивне односе са становницима Бора и породицом болесне девојчице, представљајуци на навиши могући ниво,организацију коју смо презентовали и наставили у смеру којим се креће дуги временски период НСП СГ Жандармерија Липовица ,без обзира на препреке и задатке који су сложени.

По заврштеку манифестације организатори су нас обавестили да су становници привучени нашим присуством,прилазили и давали донаторсво, и захвалили нам, у жељи да имамо пуно здравља и среће на пословима и задацима на којима се ангажујемо.

Сличне вести

Душану Васићу из Пирота додељена медаља за храброст

Душану Васићу из Пирота додељена медаља за храброст

Међу 12 медаља које су додељене најуспешнијим полицијским службеницима за заслуге, посвећеност…
Дан Министарства унутрашњих послова

Дан Министарства унутрашњих послова

Независни синдикат полиције свим колегиницама и колегама у нашем министарству упућује најискреније…
Рафтинг Таром

Рафтинг Таром

У организацији НСП КЦ Панчево у периоду од 29. до 31.05.2023. године…