27.11.2020

ТРАГЕДИЈА У ВРАЊУ: Обесио се полицајац, отац троје деце

23. маја 2016.

Ивица Спасић (39), који је радио у Бујановцу, извршио самоубиство вешањем у својој гаражи.
ivica-spasic-ubio-se-samoubistvo-policajac-vranje-1463947526-912129
Полицајац Ивица Спасић (39) из Врања, који је радио у Бујановцу, извршио је самоубиство вешањем у суботу у гаражи породичне куће.

За собом је оставио супругу Татјану, две ћерке, сина, оца и мајку.

У Улици Родољуба Чолаковића у Врању рођаци, породица и колеге покојног Ивице не могу да верују каква их је трагедија задесила.

Отац Раде каже да Ивица није имао никакве проблеме на послу и да је тринаест година радио у полицији.
– Био је на боловању, због повреде руке коју је задобио док је радио у полицијској радионици. Због недостатка радника, иако је био полицајац, радио је често и у радионици. Није био нервозан, у суботу је с колегом био на пијаци до пола три по подне. Ишао сам са женом у Бујановац да прими ињекцију, а и требало је да путујем за Алексинац на парастос код рођака и онда да заменим кола и да узмем ћеркина – каже отац и додаје:

– Било ми је хладно, пошао сам да наложим шпорет у кући. Видео сам сина кроз прозор кад је кренуо ка пољском тоалету. Након десет минута утрчала је снаја сва у сузама, јецајући је изговорила: „Ивица се обесио.“
– Не знам ништа, још нисмо стигли ни да разговарамо о ономе што нас је задесило, у шоку смо – казала је сестра Соња.

Комшије причају да је Ивица био тих и миран човек.
– Није деловао као човек који има проблеме или неку муку која би га натерала да себи одузме живот – кажу комшије. Ивица је сахрањен у недељу на Бунушевачком гробљу у Врању.

Извор: Курир

Корисни линкови