05.12.2020

Стравично: Бахати возач због казне за паркирање ударио полицајца и 20 метара га носио на хауби аутомобила

13. августа 2014.

Бахати возач Бајрам Т. (39) ударио је јуче колима полицајца и 20 метара га носио на хауби аутомобила, пошто је претходно пробио улазну рампу на плацу Паркинг сервиса на Калемегдану и одбио да плати казну од око 40 евра. Инцидент се догодио на плацу „Паркинг сервиса“ у Булевару војводе Бојовића код Видин капија крај Калемегдана у Београду око 20 сати.

Незадовољан јер му је „паук“ однео аутомобил, бахати возач ушао је у свој аутомобил додао гас и залетео се ка рампи и пробио је.

502943_udes-parking-servis120814ras-foto-m-josida-007_f
У том тренутку, испред аутомобила стајао је полицајац, али ни то није приморало возача да се заустави. Бахати возач колима је ударио полицајца, који је полетео да хаубу и пао после двадесетак метара.

Повређени полицијски службеник са лакшим повредама одмах је превезен у Ургентни центар, а службеници Полицијске станице Стари град десет минута касније су ухапсили починиоца у Будимској улици, сазнаје „Блиц“.

502942_udes-parking-servis120814ras-foto-m-josida-005_f
Андрија Чупковић, вд директор ЈКП „Паркинг сервис“ је на паркиралишту на Видин капији најоштрије осудио овакво понашање појединаца.

– Овакво насилничко понашање према службеницима МУП и радницима Паркинг сервиса који само обављају свој посао је скандалозно. Овакав инцидент не сме више никада да се понови. Енергичном акцијом, полиција је само 10 минута касније привела изгредника – рекао је Чупковић.

Он је додао да ће то предузеће у сарадњи са полицијом и правосудним органима утицати да се најстроже казне „бахати возачи који искаљују бес над службеницима МУП“ и директно угрожавају уводјење комуналног реда у Београду.

Извор: Блиц

Корисни линкови