25.11.2020

Стефановић захвалио припадницима МУП на преданом раду у претходних годину дана

28. априла 2015.

Стефановић се посебно захвалио полицајцима на решавању тешких случајева стравичног убиства Тијане Јурић и Иване Подрашић, случаја „Кантримен“, отмице мале Маше…
Tan2014-12-19_13241411_0_620x0
БЕОГРАД – Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић захвалио се данас припадницима Министарства на ефикасном и преданом раду у претходних годину дана и истакао да ће приоритет полиције бити повећање безбедности грађана.

Стефановић се посебно захвалио полицајцима на решавању тешких случајева „стравичног убиства Тијане Јурић и Иване Подрашић, случаја „Кантримен“, отмице мале Маше“ и указао да Министарство спроводи реформу полиције која ће увести каријерно напредовање, ојачати Сектор унутрашње контроле и захвајујући којима ће само резултат бити мерило рада.

Он је рекао да жели да кроз реформу, полиција буде ефикаснија, да се избегну било какве сумње јавности у корупцију унутар полиције и било какве злоупотребе“, наводи се у саопштењу.
Према његовим речима, Министарство ће у складу са економском могућностима, радити на побољшању материјалног положаја припадника Министарства унутрашњих послова.

Извор: Курир

Корисни линкови