28.09.2020

Број чланова

Добродошли на сајт јединог репрезентативног синдиката у МУП-у!

Стефановић: У мају, после осам година, нове униформе за полицију

11. априла 2015.

Министар унутрашњих послова Небојиша Стефановић најавио је данас да ће ће сви полицијаци, после осам година, у мају добити нове униформе.
stef
Стефановић је рекао новинарима и да је то добар корак ка побољшању нивоа опремљености полиције, најавивши даље напоре, у складу са економским могућностима у побољшању опремљености полиције.

– Ове године ћемо имати у мају нове униформе за све полицијаце и то после осам година… и мислим да је то добар први корак и не мислим да је то сасвим довољно и у потпуности и да смо тиме завршили посао – рекао је он.

Према његовим речима, то ће бити први корак ка потпуно бољем опремању полиције.

– Наравно борићемо се за то да полицајаци имају боље услове рада у складу са еконским могућностима земље… – рекао је Стефановић истакавши да је његов посао као министра да се залаже да полиција има што бољу опрему.

Он је рекао и да се одговорном политиком Владе и добром економском политиком решава питања нашег буџета, „односно да буџет буде реалан и одржив, а новац којим се располазе буде стечен на реалним економским основама, а на на томе да се задужујемо“.

Стефановић каже и да би волео да су претходне владе од 2008. до 2012. године о томе размишљале и да министри који долазе после њих имају веома лак посао.

– Мени није запао лак посао и покушавам да га решим… и захвалан сам свима на донацијама – рекао је Стефановић који је присуствовао примопредаји донације амбасаде САД припадницима Ронилачког центра Жандармерије.

Извор: Блиц

Корисни линкови