28.09.2020

Број чланова

Добродошли на сајт јединог репрезентативног синдиката у МУП-у!

Шта је потребно да неко уради да би био осуђен за покушај убиства!?

9. новембра 2016.

Невероватно али истинито! Јуче је суд у Крагујевцу након вишегодишњег процеса донео ослобађајућу пресуду за пљачкаше златаре који су том приликом и пуцали на грађане и полицајце.
logo25
7.децембра 2009. године, двојица маскираних и наоружаних разбојника су се након пљачке златаре, сукобили са полицијском патролом која се затекла у близини догађаја. Дошло је до размене ватре а епилог овог лудачког чина су рањени власник златаре, пролазник и двојица полицајаца. Медији су тада писали о том случају о чему више можете прочитати овде.

Након четири године суђења у Новом Пазару, случај је преузео суд у Крагујевцу који је прошле године осудио нападаче на 11 година затвора. Ипак, недуго након пресуде реагује Апелациони суд који је јуче осудио осумњичене за разбојништво, недозвољено ношење оружја и изазивање опште опасности, али их од покушаја убиства ослобађа!?

Прошле недеље смо на нашем сајту објавили видео снимак у коме министар Стефановић најављује оштрије казне за нападаче на полицајце. Надајмо се да ће се убрзо прећи са речи на дела јер је садашњи однос државе по питању безбедности српског полицајца благо речено забрињавајући.

Тренутно има 3 коментара

 1. pravda каже:

  Bruka i sramota. Pitanje je sta cete vi kao sindikat preduzeti povodom ovog slucaja.

 2. Petar каже:

  мислиш „шта ћемо МИ као синдикат…“ или ти ниси део и (или) члан синдиката? уосталом, сваки предлог је добродошао

  1. pravda каже:

   Ocekujem u najmanju ruku dopis prema kabinetu premijera.ministrima pravde i policije, predsedniku Apelacionog suda i drugim relevantnim ciniocima.Predlazem to a tacno je nisam clan NPS ali jedan od ostecenih je potpredsednik NPS U N.Pazaru.

Нема коментара.

Корисни линкови