01.10.2020

Број чланова

Добродошли на сајт јединог репрезентативног синдиката у МУП-у!

Социјално-полицијски фронт тражи хитан састанак са министром

17. јуна 2014.

Поштовани,
обавештавамо Вас да нисмо задовољни тренутном сарадњом Вас и Ваших сарадника са представницима синдиката окупљених у „Социјално-полицијски фронт“ нити састанком одржаним 10.06.2014. године, који је водила госпођица Дијана Хркаловић из Вашег Кабинета.

SPF_logo_

Уз сво разумевање за Ваше бројне обавезе и потешкоће на које наилазите у отклањању катастрофалног стања у ком сте затекли Министарство, не можемо прихватити чињеницу да не налазите времена за озбиљне разговоре са представницима синдиката који заједно представљају око 30.000 запослених у Министарству. Запослени су збуњени и озбиљно забринути за своју егзистенцију а ми им не можемо пружити адекватне одговоре на следећа питања:
– Даља судбина исплате 10.000,00 динара свим запосленима;
– Најављено смањивање плата запослених у износу од 10%;
– Почетак рада на изради новог Колективног уговора;
– Новчана потраживања запослених;
– Обезбеђивање униформи и опреме запосленима;

Страхујемо да ће даље игнорисање ових тема изазвати нежељено незадовољство запослених у Министарству које неће бити могуће контролисати и које ће довести до озбиљних последица. Социјално­ полицијски фронт има право и обавезу да предузме све законом дозвољене радње у циљу заштите права запослених.

Стога захтевамо хитан састанак са Вама а најкасније до уторка 24.06.2014. године у циљу изналажења решења проблема који оптерећују све запослене!

председавајући СПФ
Веселин николић

PDF-dokument

Корисни линкови