27.11.2020

Смедерево: Полицајац ван дужности спречио пљачку 7,5 милиона динара!

24. марта 2015.

Полицајац ван дужности успео је да ухвати лопова који је јуче у Смедереву отео радницима ЕПС- а торбу са 7,5 милиона динара које су носили у Службу за платни промет.
Policijska-uprava-04-Smeder_620x0
СМЕДЕРЕВО – Полицајац ван дужности успео је да ухвати лопова који је јуче у Смедереву отео радницима ЕПС- а торбу са 7,5 милиона динара које су носили у Службу за платни промет.

Филмска сцена око 9.30 часова, на тргу у најстрожем центру Смедерева догодила се када је М. Б.) 24, уз употребу електро-шокера, од двојице радника ЕПС-а отео торбу у којој је било око 7,5 милиона динара. Припадник Полицијске бригаде МУП-а ван дужности, у цивилном оделу, затекао се на месту догађаја, појурио за осумњиченим, успео да га савлада и преда патроли ПУ Смедерево.

Радници су носили новац који су грађани уплатили на шалтерима Електродистрибуције . Остаје нејасно како је М.Б знао шта се у торби налази, али ће то бити јасније када се спроведе истрага.

Иначе, М.Б до сада није познат полицији као починилац кривичних дела.

Осумњиченом је, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело разбојништво, одређено полицијско задржавање и биће предат Вишем јавном тужилаштву у Смедереву.

Извор: Новости

Корисни линкови