• 15 septembra, 2021
  • 116

Sastanci u PU u kojoj je čak 85% zaposlenih član NSP-a!

Sastanci u PU u kojoj je čak 85% zaposlenih član NSP-a!

Nakon jučerašnjih sastanaka sa članovima NSP-a i predstavnicima poslodavca u Zaječaru, danas su predsedavajući predsedništva Veselin Nikolić, član predsedništva Saša Dimitrijević i predsednik KC MUP Goran Lazić, posetili Bor.

Prvi sastanak održan je sa predsednikom KC Bor Igorom Nikolićem i predsednicima sindikalnih grupa ovog koordinacionog centra, Mišom Avramovićem, Ivanom Čelenkovićem i Goranom Bučanovićem.

Nikolić i predsednici sindikalnih grupa izneli su probleme sa kojima se suočavaju, a cilj je pored ostalog bio da se ti problemi iznesu načelniku PU Bor sa kim je zakazan naredni sastanak gde bi se razgovorom došlo do rešenja istih.

Kako je i planirano, nakon ovog, usledio je sastanak sa načelnikom PU Bor Branislavom Stojadinovićem. Načelnik je obećao da će lično sa predstavnicima sindikata u narednom periodu obići PS Kladovo i PS Negotin za čije je funkcionisanje bilo najviše pitanja predsednika grupa.

Naši funkcioneri su bili vrlo zadovoljni razgovorom sa načelnikom Stojadinovićem, a na kraj moramo da napomenemo da su čak 85% posto zaposlenih u PU Bor članovi NSP-a!

Poslednji sastanak održan je u SVS Bor gde su funkcionere NSP-a dočekali načelnik Miodrag Marković i komandant SVS Bor Ivan Janković.

Načelnik je preneo prisutnima da je završena izgradnja nove vatrogasne stanice u Majdanpeku, a da će i VSJ Negotin uskoro dobiti nov objekat.

Od IPE su dobijena tri nova kamiona marke MAN, dva kvada, dron i dosta prateće opreme. Saradnja sindikata i poslodavca je i ovde na visokom nivou.

Slične vesti

MINISTAR GAŠIĆ LIČNO SE UVERIO U STVARNO STANJE ŽANDARMERIJE!!

MINISTAR GAŠIĆ LIČNO SE UVERIO U STVARNO STANJE…

Kao rezultat intenziviranih razgovora u prethodnom periodu sa ministrom unutrašnjih poslova, gospodinom…
BRZOM I EFIKASNOM REAKCIJOM POLICIJE RAZBIJENA I UHAPŠENA GRUPA NAORUŽANIH MIGRANATA U HORGOŠU!!

BRZOM I EFIKASNOM REAKCIJOM POLICIJE RAZBIJENA I UHAPŠENA…

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, udarnih operativnih grupa iz Kikinde i Subotice, kao…
ODRŽAN MEMORIJALNI TURNIR „ČIZMADIJA JANOŠ 2022“ U SENTI

ODRŽAN MEMORIJALNI TURNIR „ČIZMADIJA JANOŠ 2022“ U SENTI

Dana 20.11.2022.godine u organizaciji Nezavisnog sindikata policije, Koordinacionog centra Kikinda, SG Senta,…