• 9 јула, 2021
  • 484

Састанак са начелником ПУ Сремска Митровица Ђуром Мандићем

Састанак са начелником ПУ Сремска Митровица Ђуром Мандићем

Руководство НСП је из дана у дан у великој „офанзиви“ обилазећи полицијске управе али уједно и представнике нашег синдиката широм Србије. Данас је на реду била посета ПУ Сремска Митровица где су се председавајући председништва НСП Веселин Николић, члан председништва Милан Марковић, председница и потпредседница НСП КЦ Сремска Митровица Данијела Марковић и Марија Богићевић састали са начелником ове управе Ђуром Мандићем.

Тема састанка је била о најважнијим проблемима у оквиру управе које начелник Мандићсматра да ми као репрезентативни синдикат можемо да помогнемо у решавању. Тако је поред осталог било разговора о недовољном броју кадрова као и о проблему нивоа руковођења, односно убрзању процеса попуњавања слободних руководећих места које би заузели адекватни кадрови.

Верујем да је састанак протекао на обострано задовољство јер смо отворено причали о обостраним проблемима на које друга страна може да утиче у решавању. Састанци са правим професионалцима у служби попут начелника Мандића су итекако смислени јер се тиме решавају проблеми не само чланова синдиката, него и свих запослених у целини рекао је председавајући Николић.

Након овог, уследио је засебан састанак са руководством КЦ Сремска Митровица.

Сличне вести