03.12.2020

САРАДЊА НЕЗАВИСНОГ СИНДИКАТА ПОЛИЦИЈЕ И УДРУЖЕЊА ,,СТОПМОБИНГ-СРБИЈА“

10. јуна 2015.

Синдикална група Кикинда и УГ ,, Стопмобинг-Србија потписали су у Кикинди, 01.06.2015. године Уговор о пословно-техничкој сарадњи.
novlogo11
Овим уговором УГ ,, Стопмобинг-Србија“ преузима обавезу пружања правне помоћи члановима Независног синдиката полиције у циљу остваривања права запослених која им припадају на основу одредаба Закона о спречавању злостављања на раду. Ради постизања овог циља УГ ,, Стопмобинг-Србија“ ће спроводити едукацију синдикалних представника ради креативног решавања конфликата и спречавања ситуација у којима се мобинг развија.

На овај начин , чланови Независног синдиката полиције – Координациони центар Кикинда имаће правну подршку и стручну помоћ у свим случајевима појаве злостављања на раду а на основу пријаве од представника Независног синдиката полиције.

Испред Независног синдиката полиције – Координационог центра Кикинда Уговор о пословно-техничкој сарадњи потписао је дугогодишњи синдикални активиста Велимир Барбулов а испред УГ ,, Стопмобинг-Србија“ Уговор је потписао председник удружења, Жика Живадиновић.

Потписници Уговора о пословно-техничкој сарадњи изразили су задовољство због потписивања Уговора којим ће се права запослених у полицији по питању заштите од злостављања на раду сигурно подићи на виши ниво са циљем да се до решења евентуалних спорова дође мирним путем, медијацијом, без судског епилога.

Извор: стопмобингсрбија.рс

Корисни линкови