04.12.2020

Саопштење за јавност – 16 полицајаца повређено у Нишу

22. фебруара 2015.

Хулигани, који су синоћ изазвали инциденте у Парку Светог Саве, код Храма цара Константина у Нишу, непосредно пред кошаркашку утакмицу која је одиграна између кошаркаша Партизана и Црвене звезде, лакше и теже су повредили укупно 16 полицајаца из Ниша и Крушевца!
novlogo11
Репрезентативни Независни синдикат полиције (НСП) најоштрије осуђује последње у низу дивљање хулигана, које је резултирало нападом на полицијске службенике.

– Још једном апелујемо на све државне институције, односно тужилаштва и судове, да најстроже казне изгреднике који су без икаквог повода напали полицајце ангажоване на пословима одржавања јавног реда и мира – изјавио је Велимир Лукић, председавајући председништва НСП.

Инцидент, у ком је једном полицијском службенику поломљена рука, догодио се када су хулигани, пролазећи кроз парк, полицијске службенике почели да гађају каменицама, металним штанглама и бакљама.

Колегу из Полицијске испоставе Медијана издвојили су и тукли све док није стигло појачање, које је успело да их обузда. На срећу, њему су констатоване лакше телесне повреде.

Двојица изгредника, који нису из Ниша, приведена су.

 

 

НЕЗАВИСНИ СИНДИКАТ ПОЛИЦИЈЕ
Председавајући председништва
Велимир Лукић

Тренутно има 2 коментара

  1. […] Reprezentativni Nezavisni sindikat policije (NSP) saopštio je da najoštrije osuđuje poslednje u nizu divljanje huligana, koje je rezultiralo napadom na policijske službenike. […]

  2. srdjan каже:

    Idite prodane duse recite im da nam jos smanje platu mozda jos vise napredujete poltroni jedi,sram vas bilo ubijaju nas, povredjuju a vi se borite samo za vase guzice i nemojte vise da lazete da imate 22072 clanova sram vas bilo.I nemorate da objavite moj komentar to me bas zabole

Нема коментара.

Корисни линкови