01.10.2020

Број чланова

Добродошли на сајт јединог репрезентативног синдиката у МУП-у!

САОПШТЕЊЕ ЗА ЧЛАНОВЕ НСП И ЗАПОСЛЕНЕ У МУП

4. јуна 2015.

Дана 04.06.2015.године са почетком у 10.00 часова у згради СИВ-а 2, одржан је састанак са в.д помоћницом министра, начелницом Сектора финансија, људских ресурса и заједичких послова Мирјаном Недељковић са сарадницима и представницима Независног синдиката полиције (Велимир Лукић – председавајући Председништва, Срђан Јовановић и Дарко Стојановић чланови Председништва и Велимир Барбулов – председник ИО).
novlogo11
На данашњем састанку разматрана је неуједначена примена Правилника о надокнади трошкова за долазак и одлазак са рада. Уочено је да се по Полицијским управама различито, и неретко мимо Правилника исплаћују надокнаде запосленима, које су знатно мање од стварних трошкова у току месеца. Усаглашен је став да се запослени који не користе услуге јавног превоза тако и изјасне, да би им се надокнада исплаћивала у складу присуства на раду на основу цене појединачне карте за сваки долазак и одлазак са рада. У складу са договором припремљен је Преднацрт текста допуне Правилника који ће након мишљења Секретаријата и става Кабинета министра бити прослеђен свима на поступање. Са коначним текстом допуне правилника благовремено ћете бити обавештени.

У Београду, 04.06.2015.године.
Независни Синдикат Полиције

Тренутно има 2 коментара

 1. Dragoljub каже:

  Ma šta je bilo sa uniformama dokle će policajci da idu kao klošari od živu stamotu.

 2. Milan каже:

  Imam par pitanja, posto cenu mesecne karte dele sa brojem radnih dana pa mnoze sa brojem smena, sto je nelogicno i gubi svaki smisao mesecne karte, interesuje me:
  -Da li je moguce dostavljati cenu pojedinacne karte koja bi se mnozila sa brojem smena
  -da li potvrde moraju da se donose svaki mesec ili samo ako dodje do promena cene karte
  -da li se u dolazak na posao racuna i dolazak na sastanke, nastavu, gadjanje i ostale dogadjaje koji se odvijaju van radnog vremena

  u napred zahvalan, ocekujem odgovor na mail
  pzz Milan

Нема коментара.

Корисни линкови