25.11.2020

САОПШТЕЊЕ – ПЕТИЦИЈА

26. фебруара 2015.

Репрезентативни Независни синдикат полиције (НСП) најоштрије осуђује покушај Полицијског синдиката Србије (ПСС) да обмане, како запослене у МУП-у Србије, тако и целокупну српску јанвност. Наиме, поменути синдикат јуче је у свом саопштењу изнео нетачан податак о наводно прикупљених преко 20.000 потписа запослених у МУП-у Србије, који се према тврдњама ПСС, противе недавно усвојеном Посебном колективном уговору.
novlogo11
– Озбиљну сумњу у веродостојност изнетих података изражавамо пре свега јер су се као потписници  на спорној петицији наши и чланови председништва Независног синдиката полиције, који су учествовали у радној групи за потписиванје ПКУ. Одговорно тврдим да такву петицију нисам потписао, а моје име је на њој – каже председавајући председништва НСП Велимир Лукић.

Осим имена Велимира Лукића, петицију је наводно потписао још један члан председништва НСП, Веселин Николић, што је апсолутно нетачно.

– У прилог тврдњи да се ради о обмани говоре и наши подаци са терена, према којима је петицију потписао далеко мањи број запослених у МУП-у – каже Велимир Лукић.

 

НЕЗАВИСНИ СИНДИКАТ ПОЛИЦИЈЕ
Председавајући председништва
Велимир Лукић

Тренутно има 2 коментара

  1. miljan каже:

    sve vam govori i vasa anketa koju ste napravili na sajtu za glasanje.

  2. Igor каже:

    koliko je tacno prikuplenih potpisa……

Нема коментара.

Корисни линкови