29.10.2020

Број чланова

Добродошли на сајт јединог репрезентативног синдиката у МУП-у!

Саопштење о прекиду штрајка

5. октобра 2014.

 

obavestenje o prekidu strajkaobavestenje o prekidu strajka1

Тренутно има 13 коментара

 1. popara каже:

  pa što prekidate štrajk kad vam ništa nije ni potpisano ni obećano debili jedni, jel je vama jasno da više nikad ovoliko ljudi nećete moći podići, zajebaće vas ministar a kada ponovo budete pozivali na štrajk više niko se neće odazvati jer je ljudima preko glave više vaših sranja

  1. Milan каже:

   Nisi lepo razumeo saopštenje. „Uspeli su u onom što im je najvažnije“, a šta je to nego lični interesi, koje su dogovorili sa ministrom.

 2. jašim каже:

  e usrali ste motku! najverovatnije se isčlanjujem iz vašeg sindikata. prodali ste ssp. ako ne bude nista od ovoga …. onda ste isti kao i onaj pored dr. ministra
  i nikada vise,nikada vas član!!!

 3. Boža каже:

  Вела стручњак председник штрајкачког одбора! Човек је све у животу постигао преко синдиката и политике! Све ми је било јасно када сам видео да он учествује тј. води штрајк! Ви сте нижеразредни пацери! Желим Вам да изгубите сво чланство!

 4. gn каже:

  Sad se vidi ko je vjera a ko nevjera.

 5. gn каже:

  Od 29.09.2014. godine sao demagogija od strane rikovodstva NSP-a i upravu je ministar samo lični interesi su u pitanju znam za KC Niš.

 6. gg каже:

  ovo je smešno

 7. Bojan каже:

  Izdaja…

 8. Milan каже:

  Svaka cast, samo napred, ne obazirite se na komentare onih koji su instruisani da pisu gluposti.

 9. sasa каже:

  Znaci zalazete se za bolji standard a sad se vidi i ciji posto i ostajemo jos bez 10% od plate a kolektivni ugovor ce te potpisati kao Milosevic i Tudjman u Dejtonu.Bice uzmi ili ostavi.Nadam se da vasa dva sindikata NSP i ovaj jos koji dan moj PSS,u skorije vreme nece imati reprezentativnost. Isclanjavajmo se da bar od ovih bednih plata ne dajemo i vama kad nicemu ne sluzite.

 10. goran goranovic каже:

  E moji sindikalci…

 11. salih каже:

  IZDAJICE,LOPOVI,PREVARANTI !!!!

 12. zoki каже:

  NSP je postigao veliki napredak u pregovorima

Нема коментара.

Корисни линкови