26.09.2020

Број чланова

Добродошли на сајт јединог репрезентативног синдиката у МУП-у!

Саопштење НСП-а поводом конференције НПСС-а

28. јануара 2016.

Председавајући Председништва Независног синдиката полиције Велимир Лукић позвао је данас председника Независног полицијског синдиката Србије Момчила Видојевића да зарад личних, ситних интереса не обмањује грађане Србије и представља себе и свој синдикат као некога ко говори у име свих српских полицајаца, што је он учинио на данашњој конференцији за медије.
novlogo11
У Министарству унутрашњих послова постоје два репрезентативна синдиката Независни синдикат полиције и Полицијски синдикат Србије у које запослени у полицији имају највише поверења о чему сведочи и број чланова, а подсетићу господина Видојевића да НСП броји око 20.000 чланова.

Неозбиљно је и смешно, да синдикат који броји око 4.000 чланова, покушава у јавности да се наметне као заштитник интереса полиције, а бројке јасно говоре да полицајци у рад те синдикалне огранизације немају поверења.

Занимљиво је да НПСС излази са оваквим неистинама када се увелико спроводе реформе у полицији и када почиње предизборна кампања, како би можда прибавио неки ситни поен на синдикалној или политичкој сцени.

НЕЗАВИСНИ СИНДИКАТ ПОЛИЦИЈЕ
Председавајући Председништва
Велимир Лукић

Тренутно има 1 коментар

  1. bond каже:

    sta ce biti sa putnim troskovima

Нема коментара.

Корисни линкови