• 10 januara, 2022
  • 244

Saopštenje

Saopštenje

U ovom periodu godine kada sumiramo utiske i prisećamo se svega dobrog što je učinjeno tokom protekle 2021.godine, gde bi nam za nabrajanje svih dobrih dela bilo potrbno mnogo, mnogo više od jednog teksta moramo ipak da izdvojimo jedno dobro delo našeg člana na koga smo svi beskrajno ponosni i zahvalni što je takav čovek među nama.

Član NSP KC Šabac Goran Todorović, policijski službenik PI Šabac, je zajedno sa svojim kolegom tokom 19. februara 2021.godine učestvovao u spašavanju sedamdeset mališana od sigurne smrti iz vrtića u plamenu. Tog dana niko nije ni slutio da će se jedno redovno patroliranje pretvoriti u borbu za život i smrt. Ipak spremnost i angažovanje kolege Todorovića, dovelo je do toga da se tako jedna složena situacija ipak završi na najbolji mogući način.

Todorović Goran, inače član NSP KC Šabac je zajedno sa svojim kolegom nosilac i nagrade „Heroja godine 2021“ , a mi samo možemo dodati da smo svi zajedno ponosni što je jedan ovakav čovek i kolega deo nas i naše okoline i sigurni smo da je ovakvih ljudi mnogo, mnogo među nama.

Nezavisni sindikat policije ovim saopštenjem jasno želi da stavi do znanja da će ovakve kolege uvek i na svakom mestu imati pažnju i zahvalnost, ali i divljenje, jedine reprezentativne sindikalne organizacije u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Vaš nezavisni sindikat policije

Predsedavajući predsedništva NSP

Veselin Nikolić

Slične vesti

Objavljen konkurs za upis na Kriminalističko-policijsku akademiju

Objavljen konkurs za upis na Kriminalističko-policijsku akademiju

Konkurs za upis na Kriminalističko-policijsku akademiju :https://www.kpu.edu.rs/cms/upis/drugi-stepen/7695-2022  https://www.kpu.edu.rs/cms/upis/doktorske-studije/7696-2022-2023
Sportske igre u mestu Rimske Toplice i Radeče

Sportske igre u mestu Rimske Toplice i Radeče

U periodu od 15.09. do 17.09.2022.godine u organizaciji Policijskog sindikata Slovenije održane…
Uspeh na Tribalion trci na Zlatiboru

Uspeh na Tribalion trci na Zlatiboru

U subotu 17.09.2022. godine na Torniku na Zlatiboru, održan je 8. Tribalion,…