05.12.2020

Прослављен Дан синдиката

25. јула 2017.

Јуче је у Кошутњаку у ресторану Филмска звезда прослављен 26. рођендан Независног синдиката полиције уз присутво великог броја чланова и гостију, пријатеља синдиката.

Прослава је почела потписивањем споразума о међусобној сарадњи између Независног синдиката полиције и Синдиката државне агенције за истраге и заштиту БИХ – СИПА коју је представљао председник Данијел Илић. Господин Илић је честитао 26. рођендан НСП-у изразивши жељу да потписани споразум неће остати мртво слово на папиру.

Након Илића, присутне је поздравио председавајући Велимир Лукић а шта је у свом говору поручио можете да прочитате овде.

Лукић је после говора позвао министра Небојшу Стефановића уручивши му плакету за допринос у побољшању материјалног положаја запослених у министарству. Министар се захвалио на урученом признању и поред осталог истакао да ће се већ у августу показати да су све оне ствари о којима је Веља причао, да их не понављам,  биле тачне, биле истините.

После министра уручена је плакета директору полиције Владимиру Ребићу за допринос у поштовању права запослених у министарству. Директор је пожелео успех у будућем раду и да НСП остане добар партнер Дирекцији полиције, односно министарству као што је и до сада био.

Фото галерију са јучерашње прославе погледајте овде на сајту.

Одбор за медије и маркетинг

Корисни линкови