20.09.2020

Број чланова

Добродошли на сајт јединог репрезентативног синдиката у МУП-у!

ПРИМИО ИХ ПРЕМИЈЕР: Ово су полицајци који су спасли малу Машу!

16. марта 2015.

Молим вас да останете такви и будете пример свима, не само у полицији, већ свима који раде у држави и користе народни новац, рекао је Вучић.
policija-vucic
БЕОГРАД – Премијер Србије Александар Вучић примио је данас припаднике МУП који су учествовали у спасавању двогодишње девојчице која је отета 13. марта у насељу Браћа Јерковић, поручивши да треба да буду пример свима који раде у држави и користе народни новац.

„Молим вас да останете такви и будете пример свима, не само у полицији, већ свима који раде у држави и користе народни новац“, рекао је Вучић.

Уз напомену да су сви у Србији поносни на оно што су урадили, премијер Србије је казао да му је велика част и да је поносан што може да им стисне руку и каже велико хвала.

„Тиме сте показали велику посвећеност која се тражи од свих нас у држави“, поручио је Вучић, подсећајући да је полиција претходних дана решила и убиства у Глогоњском риту.

Премијер је нагласио да у Србији данас више немамо „велике мафијашке кланове“ и да не постоји ни земунски, ни вождовачки, ни било који други клан, али да ћемо морати још више да се посветимо борби против криминала и корупције.

„Сигуран сам да ћете још много добрих дела да урадите за наш народ и грађане, сигуран сам да нећете да кукате, а ми ћемо да гледамо да, колико можемо а не можемо много, држава помогне и покаже да такву храброст, одговорност и посвећеност уме да цени“, рекао је Вучић

Извор: Курир

Корисни линкови