23.Novembar.2021.

Preminuo kolega Dragan Petrović iz Novog Sada

Dragan Petrović rođen je 14.12.1977. godine u Senti. Živeo je u Novom Sadu sa suprugom Zoricom i sinovima Milošem, Pavlom i Ognjenaćom. Za svoju porodicu je živeo i činio sve da im pruži ogromnu ljubav oca i supruga.

Od 06.08.2001.godine je radnik Ministarstva Unutrašnjih Poslova zaposlen u Brigadi do 2002 godine kada je prešao u Žandarmeriju i tu ostvarivao svoju karijeru. Dargan je bio neko ko se uvek zalagao za pomoć svima oko sebe. Vredan,pošten, vedrog duha neko ko je voleo život i bio stvoren da čini dobra dela. Bio je član Humanitarne organizacije Žandarm i Aktivista Nezavisnog sindikata policije gde se maksimalno zalagao za sve što je radio jer je radio iz srca sa ljubavlju svaki svoj poziv. Za Dragana sve njegove kolege, starešine i prijatelji imaju samo reči hvale i svima im je zajednička rečenica ‘’ČOVEK VELIKOG SRCA’’. Na žalost svih koji smo poznavali jednog takvog anđela na ovom svetu nas je napustio 22.11.2021.godine i ostavio veliku tugu i prazninu u našim srcima ali nam je svima ostavio primer dobrog čoveka i lepa sećanja koja nikad ne odlaze u zaborav i na taj način će uvek biti i dalje među nama.

Dragi prijatelji sahrana Dragana Petrovića biće održana u petak 26.11.2021.god. u 10:30 časova na Gradskom groblju, Rumenački put 65  Novi Sad.

                                                                                               Predsednik KC Novi Sad

                                                                                   Dimitrić Jovan

7.504
image_printPrint