29.11.2020

ПРЕБИЈЕН ПОЛИЦАЈАЦ: Нападачи му избили зубе и сломили нос!

8. фебруара 2015.

Полицајац, који у време напада није био на дужности, задобио је тешке телесне повреде у виду прелома носа и неколико зуба док је особа која је са њим била у друштву прошла са лакшом повредом руке.
policajac-tuca-copy-620x350
Нишка полиција ухапсила је Алексинчане Д. Љ. (24) и И. К. (36) јер су у петак увече испред једне кафане у Алексинцу брутално претукли полицијског службеника Полицијске станице у Алексинцу. Полицајац, који у време напада није био на дужности, задобио је тешке телесне повреде у виду прелома носа и неколико зуба док је особа која је са њим била у друштву прошла са лакшом повредом руке.

Како сазнајемо, нападачи су имали још једног саучесника који је идентификован као Д. Б. из Житкоца и за њим је у току интензивна полицијска потрага.

Ова тројица су се посвађала са полицајцем и његовим пријатељем а затим је И. К. потегао металну шипку и обојици задао неколико удараца. Како је установљено, трећа особа која је учествовала у сукобу и за којом је у току потрага, била је наоружана секиром али је није употребила – кажу наши саговорници из истраге.
Tuca
Како је саопштила ПУ Ниш, повредјени полицајац је збринут у Клиничком центру у Нишу и након пружене помоћи отпуштен је на кућно лечење. Против Д. Љ. и И. К. поднете су кривичне пријаве због насилничког понашања и одредјено им је задржавање до 48 сати.

Извор: Телеграф

Корисни линкови