28.11.2020

Позив колегама из Полицијског синдиката Србије

30. септембра 2014.

Поштоване колеге чланови ПСС,

Данас смо у петом дану штрајка и нема потребе по ко зна који пут објашњавати разлоге. Уосталом ко баш жели може на нашем сајту прецизно да се упозна са захтевима.

spf1

Позитивна ствар у целој причи да су се сви значајнији синдикати у МУП-у напокон ујединили са намером да у борби за своја права истрају у штрајку по сваку цену! Нема више назад. Нема премишљања, свађа, калкулисања чији смо сведоци били ранијих година.
И поред свега наведеног ваш синдикат, синдикат Полицијског синдиката Србије и даље стоји по страни и посматра целу ситуацију све хвалећи министра у исто време као некога коме се може и треба веровати.
На крају овог писма можете видети Саопштење ПСС од 16.септембра и јасно ће вам бити да је све само празна прича…Довољан је цитат из саопштења и питање а где је тај „социјални дијалог“? Где је министар? Колико дуго ће Мијаиловић чекати и шта чека?
У подршку Вељка Мијаиловића тешко је или можда и немогуће веровати. Али у вашу подршку имамо вере! Већ се знатан број ваших колега прикључио штрајку без обзира на чланство у ПСС и наопаку политику вашег председника.

А како дотични рече „Апсолутно је све проверљиво“…
ПОЗДРАВ ОД КОЛЕГА ИЗ СПФ

„Ali koliko dođe do zаstojа socijаlnog dijаlogа i nepoštovаnjа dogovorenog, PSS će kаo i uvek do sаdа drugim sindikаlnim metodаmа štititi i boriti se zа interese zаposlenih u MUP-u.“

ЛИНК НА КОМЕ МОЖЕТЕ ВИДЕТИ ПОМЕНУТО САОПШТЕЊЕ ЈЕ ОВДЕ

Корисни линкови