• 11 marta, 2022
  • 828

Posle Kikinde i Subotice, juče održan sastanak i u Zrenjaninu

Posle Kikinde i Subotice, juče održan sastanak i u Zrenjaninu

Posle sastanka sa načelnikom PU Kikinda, kako smo i najavili, usledila je poseta rukovodstvu NSP KC Subotica, tačnije, predsedniku Aleksandru Gospiću i potpredsedniku Draganu Georgijevskom, koji su nas izuzetno srdačno dočekali. Nakon jednočasovnog razgovora, zaključak je da KC Subotica odlično funkcioniše, kako po pitanju unutrašnje politike, tako i u odnosu prema poslodavcu.

Sinoć u Subotici – (s leva na desno) Gospić, Nikolić, Burić i Georgijevski

Juče su se Nikolić, Radojičić i Gospić sastali sa predsednikom NSP KC Zrenjanin Draganom Ćulibrkom i potpredsednikom Zoranom Samolovcem, nakon čega su se svi zajedno uputili u PU Zrenjanin na sastanak sa načelnikom Željkom Trajkovićem, zamenikom načelnika Branislavom Todorovićem i koordinatorom Duškom Guranovim.

Načelnik Trajković je poželeo dobrodošlicu funkcionerima Nezavisnog sindikata policije, istakavši da su vrata sindikatu uvek otvorena za sve predloge i saradnju. Načelnik i njegovi saradnici su dalje pričali o uslovima rada, gde je osim delimične obnove zgrade, instalacije kamera u gradu i nedostatka vozila, možda najveći problem manjak ljudstva. Bez obzira na sve, iskustvom i dobrom organizacijom za sada uspevamo da se izborimo sa svim problemima rekao je na kraju Trajković.

Nakon načelnika, prisutnima se obratio i predsedavajući predsedništva NSP Veselin Nikolić koji je takođe zadovoljan trenutnom saradnjom sa poslodavcem, a na kraju se ukratko osvrnuo na aktuelne događaje u PU Prokuplje.

Na kraju sastanka, za reč se javio i predsednik NSP KC Zrenjanin Dragan Ćulibrk, koji je pored ostalog rekao Nakon više godina na čelo PU Zrenjanin su ljudi iz struke koji prepoznaju potrebe zaposlenih i imaju sluha i volje za rešavanje tekućih potreba naše službe, tako da možemo biti vrlo zadovoljni trenutnim odnosom i saradnjom.

Ćulibrk, Gospić i Nikolić u PU Zrenjanin

Slične vesti

Poslednji pozdrav Milanu Mladenoviću

Poslednji pozdrav Milanu Mladenoviću

 Poslednji pozdrav dragom kolegi i našem dugogodišnjem članu Mladenović Milanu iz Negotina.Večna…
PRAVI HEROJI!!

PRAVI HEROJI!!

Policajci Dejan i Marko spasili život devojci!!Pripadnici Interventne patrole PI Kikinda i…