27.11.2020

После Чачана стале и колеге из Београда!

27. септембра 2014.

Комплетна интервентна јединица и бригада полиције у Београду је управо ступила у генерални штрајк и тиме се придружила колегама из целе Србије!

Подршка Београђанима од свих колега из синдиката!

 

Policija-kordon-BG

Тренутно има 13 коментара

 1. velja каже:

  Veliki pozdrav i podrska od predsedavajuceg NSP!

  ZAJEDNO DO POBEDE!

  Velja Lukic

 2. zeka каже:

  samo hrabro kolege pratite drustvene mreze i videcete da veliki broj kolega koji su u ijp a koje su pokusali da angazuju za beograd nisu otisli jer su u strajku,zao mi je kolega koji krecu jer ce biti glineni golubovi iz prostog razloga sto jedinice nisu kompletne,dali oni koji ih salju razmisljaju o tome.

 3. pavke каже:

  Samo složno možemo doći do cilja ,ne nasedaj te na prazne priče medija i pojedinih plagi dr da je 5% u štrejku,ima nas najmanje 80 % u štrajku,moraće i mediji sutra da objave pravu priču kad vide da sutra neće biti policije na obezbeđenju

 4. pavke каже:

  Nemože svaka šuša da šilji onu stvar na nama i da nam preti,nismo mi tu zbog njih,mi smo bre elita za ovu šaku fantazera koji misle da mogu da nas teraju nešto na silu,kad smo ratovali bili smo dobri a sad nevaljamo ,neće moći tako više,samo složno i do kraja,do pobede

  1. goksi каже:

   Zalošno je što su ovi sada koji vode državu, zaboravili na svoja dela 90-tih god. kada su bili opozicija šta su tada radili, govorili,zatvarali medije itd. Pri tome ne zaboravljan i na imovinsku kartu.

 5. nemanja каже:

  Ajmo ljudi jos samo zandarmerija fali

 6. zeka каже:

  dok smo krvarili za ovu zemlju bili smo dobri a sada….

 7. goran goranovic каже:

  Kako vas nije sramota. Neko je gore ostavio komentar da ce kolege biti glineni golubovi jer ne idu kompletne jedinice, pa ako toliko volite kolege ne dozvolite im da idu prepolovljeni.

 8. Ivica каже:

  Svaka čast poštovane kolege.Samo zajedno možemo ostvariti svoja prava koja nam zakonom pripadaju ,a koja su nam od strane poslodavca uskraćena. Obećanjima nemožemo prehraniti svoje porodice.Zato samo napred,hrabro,do ispunjenja svih zahteva….Zajedno,Hrabro,do POBEDE.

 9. pmislim каже:

  Samo naprijed momci ! Pozdrav kolegama iz MUP-a Republike Srpske !

 10. Maske каже:

  Ajte vi svi u strajk a ‘njih’ prepustite nama

 11. gn каже:

  rukovodstvo NSP-a ih je poslalo da budu glineni golubovi pojedine jedinice.

Нема коментара.

Корисни линкови