25.11.2020

Полиција припрема богат програм за грађане за Дан МУП-а и Дан полиције

23. маја 2018.

Централна манифестација обележавања Дана Министарства унутрашњих послова и Дана полиције биће одржана у недељу у подне испред Дома Народне скупштине.

Централна манифестација обележавања Дана Министарства унутрашњих послова и Дана полиције биће одржана у недељу у подне испред Дома Народне скупштине, а програм током кога ће полиција приказати вештине и опрему биће прилагођен и најмлађим суграђанима.Прослава ће почети у 9.30 у Кнез Михаиловој улици традиционалним свечаним дефилеом чете коњаника Полицијске бригаде и полицијских оркестара Србије, Мађарске и Пољске.

Припадници МУП-а ће од 10 сати у Пионирском парку на тактичко техничком збору приказати вештине и опрему, а програм ће бити прилагођен најмлађима који ће моћи да уживају у дружењу са полицијским службеницима и да се упознају са радом полиције.

Прослава Дана Министарства унутрашњих послова и Дана полиције завршава се у 20.30 концертом полицијских оркестара министарстава унутрашњих послова Србије, Пољске и Мађарске, као и познатих домаћих певача на Калемегданској променади.

Извор: Новости

Корисни линкови