25.11.2020

Полиција и ватрогасна служба добили 121 ново возило ВИДЕО

28. јануара 2020.

Полицијским и ватрогасно-спасилачким јединицима МУП-а Србије данас је испоручено 121 ново возило.

Према речима министра унутрашњих послова Небојше Стефановића, нова возила ће омогућити полицајцима и ватрогасцима да „још ефикасније раде свој посао“ како би грађани били безбеднији.

Наводећи да су од тог броја, четири камиона намењена ватрогасцима-спасиоцима, Стефановић је најавио да ће МУП наставити са опремањем и модернизацијом свих организационих јединица.

„Драго ми је да наше колеге више не возе аутомобиле који су прешли и по 250.000 или 300.000 километара, који су били неусловни и у лошем стању, како смо могли да видимо пре неколико година. Данас се трудимо да јединице полиције имају савремена возила, да имају добре услове за рад и да људи у полицији имају поштовање своје државе, а самим тим очекујемо од њих и боље резултате“, навео је Стефановић.

Он је оценио да је захваљујући добром раду полиције и ономе што је урадила у борби против организованог криминала и корупције, Србија стабилнија и безбеднија, као и да из тих разлога инвеститори више долазе у земљу.

„Наставићемо током године са опремањем наших јединица, наставићемо са изградњом објеката и хоћемо да овај циклус, којим показујемо и поштовање према полицајцима, стално траје. Да се сваке године инвестира све више и да тиме покажемо да даноноћни рад, по свим временским условима, итекако ценимо“, додао је Стефановић.

Извор Б92

Корисни линкови