29.11.2020

Подаци о исплаћеним платама, зарадама и другим примањима

9. децембра 2014.

informator o radu (1)

Тренутно има 13 коментара

 1. sasa каже:

  Kakve ste vi lazovcine.Jos vam na zvanicnoj FB stranici stoji da smo izuzeti od smanjenja plata.Sada priznajete poraz.Ali opet je neko drugi kriv i odgovoran za vas neuspeh. Jadni su svi cije interese zastupate vi i PSS.

 2. muka каже:

  Samo ste zaboravili da objavite da se ovi likovi nagradjuju medjusobno sa po 20% svakog meseca.

 3. cile каже:

  Bas mi je drago sto postoji Nezavisni sindikat policije ,jer ce nasu decu obradovati paketicima

 4. Natalija Cica каже:

  Ja zivim za Nezavisni sindikat policije, ali ne zivim od plate. Pozdrav za moje drago rukovodstvo iz NSP.

 5. cile каже:

  sto se tice smanjenja plata, posle bitke svi generali pametni

 6. beric каже:

  strasno od plata

 7. Milan каже:

  Sindikat mesečno uzme 1% od plate svojih članova, recimo od običnog policajca od prilike oko 420,00 din, pomnožiš to sa 12 meseci = 5.040,00 din a za uzvrat taj isti policajac ne dobije ništa od sindikata za „džabe“ osim paketića za novu godinu koji realno ne košta više od 1.500,00 dinara, mada ne košta ni 1.000,00 din jer se grbave po firmama da im daju „donacije“ i dobije blokčić, hemijsku olovku i kalendar koji zajedno ne koštaju više od 200,00 din, realno, mada i to sindikat uspe da izgrbavi na terenu za dž… Tako da na godišnjem nivou sindikat od svog člana dobije oko 5.000,00 din a za uzvrat svom vernom članu sindikat da jedan veeeeliki „dildo“ + ukadanje socijalne pomoći od 10.000,00 dinara + smanjenje plate od 10%… Svaka čast našim moćnim i reprezentativnim sindikatima „NSP“ i „PSS“, ajmo da im damo po 2% bolje u znak zahvalnosti za sve lepo što su nam učinili!

  1. petar каже:

   samo za rodjenje dece i (ili) smrtni slucaj uzeg clana porodice se u proseku daje 10.000 dinara. dakle dve godine clanarine za samo tu jednu stavku! a gde je besplatna pravna pomoc ili humanitarni fond, pozajmice, popusti prilikom skolovanja, osmi mart, sportske igre…? mozemo raspravljati o politici ali o finansijskoj isplativosti budi ozbiljan. mnogi daleko vise dobiju od sindikata nego sto daju.

 8. Goca каже:

  Potpuno mi je nejasna svrha ovog teksta….objavili ste netacne informacije, jer koeficijenti, ovde navedeni, nisu tacni….a pritom nam je to u ovom trenutku kada su nam umanjene plate,apsolutno nebitan podatak

 9. Dragan каже:

  Ja sam placao clanarinu 4 godine, zadnje je skidano oko 900 din mesecno pre mozda oko 800, nemam dece niti sam ista uzeo od sindikata a to je oko 40000 za te 4 godine. Dobijao sam samo hemijse i blokove za novu godinu, gde su ti primeri da ih navedes Petre

 10. Žarko каже:

  Pošto je prestao da važi PKU u kome su sindikati pristali da osnovica bude 75% od prosečne zarade u republici, zašto nije prestala da važi i ta odredba pa da nam obračunavaju platu u skladu sa Zakonom o radu, Zakonom o platama državnih službenika, Zakonom o policiji pa da nam je osnovica prosečna plata u republici uvećana za 30 %, pa neka nam onda smawuju 10%. Nama je sada osnovica 75% od prosečne plate u Srbiji iz 2009.godine, i zato ću tužiti državu i MUP, a sindikat bi mogao na tome da poradi…..

 11. Бане каже:

  Жарко нама се исплаћује плата и све остало што примамо по Закону о полицији осим јубиларних награда јер их исти не садржи, једино изнад Закона о полицији може бити колективни уговор јер он даје нешто више од закона али тренутно не важи, значи не може се исплаћивати плата по другом закону јер је Закон о полицији екс закон за нас, провери код било код правника

  1. Tom каже:

   Piše i u zakonu o unutrašnjim poslovima:
   8.2.
   Коефицијенти за обрачун плата
   Члан 165.
   Додатни коефицијент утврђен у складу са чланом 164. став 2. овог закона, применом на основицу увећава плату до 30 одсто у односу на плате других државних службеника.
   Висину коефицијената из става 1. овог члана и критеријуме за оцену резултата рада запослених утврђује министар.
   I u zakonu o pliciji:
   Član 147.
   gde isto to piše.

   Što znači da PKU nije bio po zakonu jer nam je umanjivao prava koja nam pripadaju, što znači kolege privatne tužbe za zadnje tri godine zbog plata, toplog obroka i regresa!

Нема коментара.

Корисни линкови