21.09.2020

Број чланова

Добродошли на сајт јединог репрезентативног синдиката у МУП-у!

Почеле 4. спортске игре Независног синдиката полиције

5. септембра 2015.

Јуче су на Тари у организацији Независног синдиката полиције почеле четврте спортске игре. Након интонирања државне химне присутнима се прво обратио Златко Цветковски генерални секретар Македонског полицијског синдиката. Након Цветковског учесницима игара поздраве од стране колега из Хрватске упутио је Здравко Лончар председник Независног синдиката дјелатника републике Хрватске.
1
Гости из синдиката Македоније, Хрватске и Словеније

Последњи се такмичарима обратио Радивој Урошевић председник Полицијског синдиката Словеније који се сложио са претходним колегама да је главно гесло које треба да нас све заједно води пријатељство, сарадња и солидарност међу синдикатима у региону. Пожелевши да се следећи пут видимо на играма у Словенији поздравио је учеснике уз констатацију да ће „навијати за своје Нишлије“.

Након обраћања гостију реч је преузео Велимир Лукић председавајући председништва Независног синдиката полиције. Поздравивши такмичаре испред руководства и организатора игара, Лукић је позвао на фер и спортско надметање истакавши да је циљ игара првенствено међусобно дружење колега. Након Лукићевог обраћања игре су званично отворене.
2
Велимир Лукић „Фер-плеј и дружење колега“

Ове године учествује чак 630 такмичара у седам дисциплина:

1. мали фудбал
2. баскет
3. одбојка
4. стони тенис
5. стрељаштво
6. пикадо
7. надвлачење конопца
3
Јуче су почела надметања у свим дисциплинама а након данашњих утакмица знаће се победници којима ће бити уручени пехари и признања након чега следи и свечано затварање овогодишњих игара. Пратите наш сајт јер ћемо осим имена победника поставити и галерију најзанимљивијих тренутака са спортских борилишта. За сада толико са Таре.

Аутор: П.Радојичић

Корисни линкови