02.12.2020

Писмо директора ОШ из Гњилана Независном синдикату полиције

3. јануара 2019.

Почетком децембра НСП је угостио децу са Косова и Метохије приредивши им целодневну забаву посетом жандармерији, музеју и на крају представи у Арени. Тим поводом на нашу адресу стигло је писмо директора ОШ Петар Петровић Његош из Гњилана у коме захваљује нашем синдикату на гостопримству и пријему које им је синдикат пружио. Писмо објављујемо у целости.

Поштовани господине Лукићу,

У име ОШ П.П.Његош Г. Кусце, у име деце и родитеља најсрдачније Вам се захваљујем на указаном нам гостопримству и беспрекорној организацији нашег боравка у Београду.

Независни синдикат полиције и Ви лично дали сте пример свима у нашој земљи да се оваквом организацијом бар на један дан може улепшати живот нашој деци.

У овим тешким временима када трпимо најперфидније ударце успели сте да учините да деца из Косовског Поморавља забораве на све тешкоће са којима се свакодневно сусрећу и омогућите да се осећају слободно и сигурно.

Посета бази жандармерије у Београду, Музеј савремених уметности и спектакуларна представа у Штарк Арени заувек ће остати светла тачка у суморним дечјим животима. Као директора школе, заиста ме најискреније радује то што сама деца не могу да се сложе око тога шта им се највише допало током боравка у Београду.

Била ми је велика част да Вас упознам и да лично све видим и доживим.

На Косово и Метохију смо се вратили са најлепшим успоменама које ћемо заувек памтити, Ваше гостопримство и топлина су нас веома обрадовали и остаће нам у вечном сећању.

У нади да ћемо опет бити део оваквих дешавања срдачно Вас поздрављам.

С поштовањем,
Ненад Влајковић директор ОШ „П.П.Његош“
Г Кусце – Гњилане

Корисни линкови