30.10.2020

Број чланова

Добродошли на сајт јединог репрезентативног синдиката у МУП-у!

ПАЛИ ПРИЛИКОМ ПРИМОПРЕДАЈЕ 100.000 ТАБЛЕТА ДРОГЕ! Ухапшено троје, међу њима и полицајац

9. октобра 2020.

По налогу Тужилаштва за организовани криминал након вишемесечног предистражног поступка синоћ су полицијски службеници Министарства унутрашњих послова, Дирекције полиције, Службе за борбу против организованог криминала као и Сектора унутрашње контроле ухапшени С.З, Н. З и полицајац С. Б. из Крагујевца, због сумње да су извршили удруживање ради вршења крвичних дела и неовлашћену производњу и стављање у промет опојних дрога.

Како сазнајемо, један од ухапшених, С.Б. је помоћник командира у Крагујевцу и истакнути функционер и члан надзорног одбора Синдиката српске полиције.

Наиме, синоћ је у Београду дошло до примопредаје око 100.000 таблета (ксалола) која су се налазила у десет картонских кутија. Примопредаја се одвијала тако што је из једног путничког возила десет картонских кутија пребачено у друго путничко возило у којем се налазили С. Б и Н.З.

Наведеним лицима је одређено полицијско задржавање и она ће уз кривичну пријаву бити спроведена у Тужилаштво за организовани криминал док се још једно лице налази у бекству.

Извор Информер

Корисни линкови