05.12.2020

Отворена прва канцеларија НСП у Кнеза Милоша 103!

18. маја 2016.

Данас је у објекту МУП-а у улици Кнеза Милоша 103 у Београду отворена прва канцеларија нашег синдиката. Свечаном чину су осим целокупног председништва синдиката присуствовали и начелник Оперативног центра Миломир Чабаркапа као и неколицина чланова који углавном раде у тој згради. Председавајући председништва НСП Велимир Лукић је испред синдиката примио кључеве од начелника Чабаркапе и том приликом му захвалио на подршци коју нам је пружио и тиме омогућио деловање у овом делу министарства.
velja1
Независни синдикат полиције посебно се овом приликом захваљује подршци начелнику сектора за аналитику, телекомуникације и информационе технологије Слободану Недељковићу који нам је у сваком тренутку безусловно помагао да што пре почнемо са радом, обезбедивши нам приступ интернету, телефонску линију и технички приступ просторији (интерфон).

Лукић је за наш сајт изјавио да је ово још један доказ одличне сарадње коју имамо са послодавцем чиме обе стране имају корист, односно сви запослени у министарству, истакавши да му је драго да су времена када је синдикат посматран као супарник иза нас.
velja2
Овај догађај је од великог значаја за наш синдикат у целини а најпре за многобројне наше чланове који већ раде у овој згради јер ће имати једноставнију и бржу комуникацију са својим представницима и централом синдиката уопште. До сада је било потребно да за сваки озбиљнији проблем одлазе на Нови Београд у СИВ 2 што није било згодно поготово у радно време.

На крају да напоменемо да ће канцеларија радити од понедељка до петка од 10:00 до 14:00 часова. Телефони канцеларије су: 011/274-3647 и 064/724-3647, локал 43647


Одбор за медије НСП
Петар Радојичић

Корисни линкови