05.12.2020

ОСВЕТА ОКОРЕЛОГ КРИМИНАЛЦА Полиција му одузела „поршеа“ он се из револта КАМИОНОМ закуцао у њихова кола

4. септембра 2017.

Новосадска полиција ухапсила је Горана У. (50) након што се камионом, возећи у риквер, залетео на паркинг испред зграде Полицијске управе на Булевару краља Петра Првог и том приликом оштетио два службена возила полиције.

Пошто су полицајци одмах реаговали и пришли му, он је одбио да се легитимише, а опирао се хапшењу и физички напао полицајце.

Како сазнајемо, од Горана су недавно одузета четири аутомобила високе класе за које се сумња да имају фалисификовану документацију, а међу одузетим возилима је и један „Порше“.

Према нашим сазнањима одузимање скупоцених кола за која се сада испитује да ли су крадена мотив је што се педестогодишњак залетео на паркинг полицијске управе.

Према речима нашег извора ради се о особи која је добро позната полицији, а Горан иза себе има досије са више од 70 кривичних пријава, од којих је једна и за покушај убиства. Он је више пута осуђиван, а у затовру је завршио и због изнуде.

Сада му се на терет стављају кривична дела изазивање опште опасности и напад на службено лице у вршењу службене дужности, одређено му је задржавање до 48 сати, а саслушаће га јавни тужилац.

Извор: Блиц

Корисни линкови