28.09.2020

Број чланова

Добродошли на сајт јединог репрезентативног синдиката у МУП-у!

Основана СГ Звездара – У најави оснивање још шест нових група!

1. новембра 2017.

Након вести о оснивању синдикалне групе у Управи за ванредне ситуације, колеге из КЦ Београд нам јављају да је током јучерашњег дана основана још једна синдикална група, у питању је СГ Звездара.

На састанку одржаном у просторијама ПУ Звездара НСП су представљали члан Председништва Миомир Војиновић и председник КЦ Београд Милорад Милутиновић који су присутнима представили функционисање НСП-а, досадашње резултате као и циљеве које је синдикат одредио у наредном периоду.

Миомир Војиновић (Члан Председништва НСП)

Након уводног излагања Војиновића и Милутиновића, изабрано је руководство групе. Колеге су за председника изабрале Радомира Стевића, потпредседнике Николу Поповића и Марка Стевановића а секретар ће бити Јелена Станковић. Група коју ће предводити ово руководство броји 35 чланова, делом тек учлањених, делом придошлих из других синдиката што је још једна у низу потврда доброг рада НСП-а.

Напомињемо да је у последњих недељу дана Независном синдикату полиције је приступило чак 200 нових чланова махом из других синдиката а наредних дана очекујемо формирање чак шест синдикалних група у КЦ Зајечар о чему ћемо вас правовремено извештавати!  

Одбор за медије и маркетинг

Корисни линкови