26.09.2020

Број чланова

Добродошли на сајт јединог репрезентативног синдиката у МУП-у!

Општина Прокупље уручила донацију Одељењу за ванредне ситуације

21. јуна 2018.

Председник Општине Прокупље Александар Симоновић јуче је представницима Независног синдиката полиције Одељења за ванредне ситуације у Прокупљу уручио донацију општине Прокупље.

Данас смо овде са вама који 24 часа бринете о безбедности наших грађана и њихове имовине. Свесни смо колико је ваш посао тежак и колико сте у раду изложени опасним ситуацијама. За вас је веома важно да будете одморни, да би сте на прави и адекватан начин реаговали у случају потребе и позива грађана, зато смо вам и обезбедили душеке који ће вам послужити за краћи одмор у току дежурства, рекао је председник Симоновић приликом уручења ове донације.

Он је овом приликом истакао веома добру сарадњу између локалне самоуправе и Одељења за ванредне ситуације која ће и убудуће бити настављена.

Председник Независног синдиката полиције Одељења за ванредне ситуације у Прокупљу, Зоран Младеновић, захвалио се Општини Прокупље на овој донацији.

Општина Прокупље препознала је наше потребе и обезбедила нам душеке који ће нам бити од велике користи у тренуцима одмора после напорног рада. Због тога смо веома захвални целом руководству општине, а посебно председнику Александру Симоновићу који нас традиционално обилази иу новогодишњој ноћи. Том приликом нас је и питао шта ће
нам бити од највеће користи и на који начин локална самоуправа може да нам олакша рад и данас је оно што је обећано и испуњено
, рекао је Младеновић.

Корисни линкови