25. novembar 2021.

„OGREBAO SAM OVO, JE** TE, UBIĆE ME ĆALE“ Mortus pijan izazvao saobraćajku u kojoj je teško povređen policajac, pa se SNIMCIMA SLUPANIH KOLA HVALIO NA TIK TOKU (VIDEO)

Na društvenim mrežama pojavio se sraman snimak mladića koji se na Tik-Toku predstavlja kao #kanazirmilos a koji je učestvovao u saobraćaacjnoj nesreći u kojoj su povređena dva policajca.

Pomenuti mladić je napravio popularni ’’meme’’ koji u većini slučajeva služi za hvalisanje ili izvrgavanje ruglu nekih životnih situacija. Praktično, sačinio je ’’duhovit’’ kolaž snimaka i fotografija saobraćajke i objavio ga na svom Tik-Tok profilu uz taktove pesme ’’Oh no’’ koju izvodi Capone, a koja se često na društvenim mrežama koristi kao muzička podloga za neke šaljive nezgode.

– Auuu, tebra! Ubiće me ćale. Ogrebao sam ovo. J..o te, ubiće me – čuje se na snimku kako nasmejano priča mladić a prate ga fotografije dok sedi na haubi svog automobila mesec dana pre saobraćajne nesreće, a zatim i fotografije nakon saobraćajne nesreće na kojima se vidi da je uništen skoro ceo prednji deo automobila od siline udarca kao i fotografija slupanog policijskog kombija koji odvozi šlep služba.

Izazvao nesreću vozeći sa 2,16 promila
Kako nezvanično saznaje „Blic“, saobraćajna nesreća u kojoj su povređeni policajci dogodila se 23. septembra u Šajkašu, a u toj nezgodi policajac Boris Dešić zadobio je teške telesne povrede i bio je životno ugrožen. Mladić koji je izazvao saobraćajku imao je 2,16 promila alkohola u krvi a posle udesa se čak svađao sa policajcima.

Ovaj snimak objavila je i Borisova supruga Mirjana na svom fejsbuk profilu gde je rezignirano napisala: „U nesreći na koju se osoba koja ju je izazvala u alkoholisanom stanju ponosi teško je povređen Boris, policijski službenik, moj suprug, otac dvoje maloletne dece. I dok se mi borimo sa posledicama, da očuvamo porodicu, krivac se na društvenoj mreži time ponosi! Gde je zakon? Gde je pravda? Gde su mediji, kojim se temama bave?’’

Izvor: Blic.rs

1.867
image_printPrint