• 4 августа, 2021
  • 1043

Одржана ванредна Скуптшина КЦ МУП – ИЗАБРАНО НОВО РУКОВОДСТВО

Одржана ванредна Скуптшина КЦ МУП – ИЗАБРАНО НОВО РУКОВОДСТВО

Данас је у централи НСП одржана ванредна Скупштина КЦ МУП заказана од стране председништва синдиката. На почетку састанка присутне је поздравио Председавајући Председништва Веселин Николић који је констатовао да је присутно 26 од укупно 40 делегата што је чинило кворум.

Николић је на почетку присутне обавестио да је Скупштина КЦ МУП заказана због истека мандата већине руководстава синдикалних група које чине КЦ МУП. Након тога је укратко обавестио присутне о средствима које је централа НСП предходних година обезбедила за КЦ МУП нагласивши да ће се тако и убудуће чинити. Након закључка да досадашњи председник КЦ МУП Велимир Лукићније присутан, као да му је и истекао мандат у СГ, Николић је позвао делегате да изгласају ново руководство.

За руководство КЦ МУП већином гласова су изабрани: председник Горан Лазић, секретар Предраг Ковачевић, потпредседници Владимир ГуберинићМилош ЈанковићДејан МихаиловићНикола Сурла и Срђан Ковачевић. Осим руководства изабрани су и делегати за предстојећу Скупштину НСП, Предраг КовачевићВладимир Губеренић и Милош Јанковић. На крају је изгласано да представник КЦ МУП у Извршном одбору синдиката до прве Скупштине буде Дејан Михаиловић.

Ново руководство КЦ МУП

Сличне вести

Последњи поздрав Милану Младеновићу

Последњи поздрав Милану Младеновићу

  Последњи поздрав драгом колеги и нашем дугогодишњем члану Младеновић Милану из…
ПРАВИ ХЕРОЈИ!!

ПРАВИ ХЕРОЈИ!!

Полицајци Дејан и Марко спасили живот девојци!! Припадници Интервентне патроле ПИ Кикинда…