01.10.2020

Број чланова

Добродошли на сајт јединог репрезентативног синдиката у МУП-у!

Обука интервентних патрола полиције на Гочу

16. августа 2017.

Потпредседник владе и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић обишао је полицијске службенике, полазнике обуке за рад у интервентним патролама у Наставном центру „Митрово поље” на Гочу, саопштено је из МУП-а Србије.

„Полазници ће кроз обуке постати ефикаснији у супростављању организованом криминалу, нарко дилерима и свима онима који могу да угрозе безбедност грађана Србије. Они ће фактички постати још снажнији бедем у одбрани Србије од свих безбедносних изазова“, рекао је министар Стефановић.

Он је истакао да свакодневна обука коју пролазе припадници полиције чини да они буду способнији и ефикаснији у извршењу својих задатака.

„Данас имамо прилику да видимо обуку интервентних патрола полиције које се налазе у свакој полицијској станици. Реч је о редовној полицији коју грађани могу да виде свакога дана на улицама“, објаснио је Стефановић.

Министар је додао да ће кроз ову обуку до краја године проћи око 2.000 полицијских службеника и да ће у циљу подизања њихове обучености и спремности обуке бити настављене и наредних година.

Извор: Политика

Корисни линкови