29.11.2020

Обавештење о потписивању Посебног колективног уговора за полицијске службенике

11. фебруара 2015.

Обавештавамо Вас да је данас 11.02.2015.године у 13,00 часова потписан Посебан колективни уговор за полицијске службен са представницима Независног синдиката полиције и Министром унутрашњих послова.
novlogo11

Тренутно има 12 коментара

 1. sasa каже:

  Cime se pametan stidi time se budala ponosi. Nadam se Lukicu da ti je to kraj i zadnja losa stvar koju si uradio za policajce.

 2. Djordje каже:

  A gde moze da se procita taj kolektini ugovor.

 3. nenad каже:

  A sta bi sa mojom jubilarkom za 15 godina , na koju sam stekao pravo u decembru 2014. Nista !!!

  1. Бане каже:

   Ненаде ниси стекао право јер је колективни уговор, по ком се добијало на 5 година, истекао 24.09.2014. године, стећи ћеш право тек кад напуниш 20 година стажа

  2. БЈ каже:

   од 24.09.2015. године нема више јубиларних на 15, 25 и 35 година нити ће бити јер неда режимска Влада

   1. sindikalna dezinfomacija каже:

    Misliš režimski sindikat neće da se bori za naša prava!

 4. Aleksandar каже:

  Pokažite taj kolektivni ugovor,a ujedno neka potpisuju za svoje porodice pojedinci a ne u naša imena a ne kazu nam kakav je ugovor a oni su znali ali nisu imali m..a da kažu,I treba SVE SINDIKATE DA UKINU I U ZATVOR DA IH STAVE.Neznaju da primanje mita se odgovara.

  1. БЈ каже:

   Александре ниси ни прочитао шта је потписано али је битно да оптужујеш http://nsp-policija.org.rs/obavestenje-o-pregovorima-za-pku-za-policijske-sluzbenike/

 5. Dragan каже:

  IZDAJA!!! Izdali ste sve radnike MUP-a! Kako vas nije sramota! Jeste li bar za sebe izborili neke povlastice,cisto da ne bude dzabe?

 6. dragan каже:

  Šta je bre ovo, sramota. Da jedni poštari (kojima je jedini rizik da ih ujede neki pas, ili da se nečiji suprug vrati ranije sa posla) imaju bolji kolektivni ugovor od nas, bruka. Kakav je ovo ugovor ništa nije objašnjeno samo ukratko, šturo pa neka ga posle tumače starešine kome kako odgovara. Trebalo je to decidnije i opširnije, da se objasni svaki član. Ali zato je bitno da je detaljno objašnjeno koje veličine treba da budu Vaše kancelarije, koliko će telefonski linija imati, ko će da plaća kiriju, koliko kubika će imati vozila, prodali ste i ovo malo jadne bede koja je ostala na ulici dosledna svog posla. Nije ovo borba sindikata za prava radnika, gde je topli obrok ,regres.

Нема коментара.

Корисни линкови